Vester Kopi blev grundlagt i 1965 som en service for byggeriet. Lige siden har vi utrætteligt fornyet os selv og vores produkter for fortsat at være en stærk partner for byggeriet. Med Vester Planroom IKT hjælper vi nu også byggeriets parter i det digitale byggeri

Igennem flere år har vi set et voksende behov for at arbejde digitalt i byggeriets faser. Desværre har det digitale byggeri ofte medført en alt for høj kompleksitet i anvendelsen af de forskellige projektwebs. Med Vester Planroom IKT tilbyder vi nu en simpel løsning som alle parter kan anvende, hvor det er nemt og overskueligt at arbejde med dokumenterne og hvor det samtidig er nemt at bestille print og tegningskopi af de dokumenter og tegninger der er behov for at få printet i de forskellige faser.

Vi vil meget gerne vise dig Vester Planroom IKT. Book et møde på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller alternativt kontakt en Vester Kopi butik i nærheden dig, for at høre mere om dette IT-løsning.


Sikkerhedsgodkendt personale

Hos Vester Kopi er alle medarbejdere sikkerhedsgodkendte af Forsvarets Efterretningstjeneste, og vi har stor erfaring med at arbejde med fortroligt materiale. Bl.a. derfor servicerer vi nogle af landets største advokatfirmaer og revisionsfirmaer. 

 

 

Find os på kortet

Kontakt os